Forum

ShareSansar Main Page

New Topic

bol kabol bata kasari share kinne ho.? Bimalman sir tatha aru jankar mitraharu ko sujhab ko aasama chu...

Moderators: बिमलमान, Dilbert.

Post Reply

Page: 1

Author Post
Moderator
Registered: Jun 2013
Dear opm, For more information please click here.--- http://www.nepalsharemarket.com/Nepalsharemarket/Nepse/Docs/showDocImage.aspx?id=DOC-009787
Moderator
You are welcome.
Member
dhanyabad Bimalman sir
Moderator
Dear opm,You are welcome. ठिकै छ उसो भए तपाई दोस्रो बजारमा चाहे जति शेयर किन्न सक्नु हुन्छ/ याद राख्नुस हामी लगानीकर्ताले जता सस्तो पर्छ उतै किन्नु पर्छ/ आखिर उद्देश्य भनेको नाफा कमाउन न हो/
Member
thank u bimalman sir.
Tara maile suneko, yasto tendar hamile(sana laganikarta)halna sakdaina re.yasto tendar ma thula laganikarta le market price bhanda badhi price rakhera uthauchan re ni ta.hola ra?
Moderator
Dear opm, तपाइले टेन्डर मार्फत सजिलै यो शेयर किन्न सक्नुहुनेछ / जसको लागि तपाई पुरानो शेयर होल्डर होइन भने एक प्रति पासपोर्ट साइजको फोटो र नागरिकताको प्रतिलिपि ग्रोमोर मर्चेन्टमा लिएर जानु पर्ने हुन्छ/ तर तपाइले सम्बन्धित निष्काशकको खातामा सम्पूर्ण रकम जम्मा भएको जम्मा बैंक भौचर वा ड्राफ्ट फारमसंगै सिलबन्दी गरि निश्चित अवधिमा बुझाउनु पर्ने हुन्छ/ शेयर परेर वा नपरी फिर्ता रकम भने तपाइले १ हप्ता पछि चेक मार्फत फिर्ता पाउनुहुनेछ/
Member
MNBBL ko share bolkabol marfat kinne man thiyo. Yasko prakriya thaha bhayana.aabedan sangai paisa bujhaune ho ki bank ma diposit garera voucher lai form ma rakhnu parne ho?
Ani yasko price kati samma rakhda hola?

Post Reply

Page: 1

Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub