Page: 1
Author | Post |
---|---|
#1 Mon Feb 17, 2014 2:06 pm
|
|
Member
Registered: Jan 2014
|
ya tyo ta ho dear nomoney4630 jee.yo system ramro sanga sanchalan garane ho bhane live price nai janata huru sabai lai dhekahunu parne ho tara yaha ko policy nai ramro chaina yedi kunnai ramro news bazar am aayo bhane ta hami justo sarvasadharan janta ley ta live market 1/2 hrs pacha wa 1 hrs pache matra thaha huncha. so we want live transcation price on nepalstock.com. we don't need late price on it ............expert huru ley yesma kehe bhanu huncha ke we are waiting for it?????????
|
#2 Mon Feb 17, 2014 1:39 pm
|
|
Member
Registered: Oct 2013
|
kisan g
investor protection ko issue tyeti matrai chainan naya trade hune company ko tyehi din kunai ko pani transactiondekhaudaina broker ko office ma tyo thulo display ma jun information din6 ni tyo sarbasadharan lai block gareko huncha tyo moro nepalstock.com nai ramro gari khuldaina kahilekahi. Yo taphaliya ta purai aphno share lai badi mulya ma bechna ra bazar ma sasto mulya ma share kinna matrai nepse chireko jasto cha |
#3 Mon Feb 17, 2014 1:07 pm
|
|
Member
Registered: Jan 2014
|
Dear Nomoney4630 jee what did Sita Ram Thapaliya said on the 20 th anniversery of nepse. pls follow this link
http://sharesansar.com/viewnews.php?id=18388 But we are still not updated.................that the problem, we face at live trade market |
#4 Mon Feb 17, 2014 12:43 pm
|
|
Member
Registered: Oct 2013
|
किन हो नेप्से ले कारोबार सुरु हुने बित्तिकै को अपडेट वेबसाइट मा नदेखाउने ? झनडै 15 मिनेट पछि मात्र उपडेट दिने?
yesma kehi prabidhik truti ho ki? Transaction ko detail nai pachi aaune bhayera ho? Web site ma market open bhancha but karobar chai hijo kai dekhaucha. Ani tyehi market open link ma click garda pani latest traded share haru ko max, min and latest tarded volume rato hariyo color ma sheet ma pani dina chode6 kina ho? यस बारे साथिहरु बाट जानकारि पाउन Sitaram Thapaliya jasto share kheladi lai NEPSE ko mahaprabadhank banaye pachi nepse le website ma suchana lukauna harsambhav prayas gareko cha. |
Page: 1
Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub