Forum

ShareSansar Main Page

New Topic

KBL to merge

Moderators: बिमलमान, Dilbert.

Post Reply

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jul 2015
aee ho ra ma ta century ko staff ho , staff quota ko share cha lakhpati nai hune bhaiyo ni
Member
Registered: Jun 2015
मैले सुनेको हल्ला चाँहि मर्ज होईन, एभरेष्टले कुमारी र सेन्चुरीलाई खरिद (Acquisition) को लागि कुरा भईराखेको छ भन्ने सुनेको हुँ। यसरी खरिद गर्दा पन्जाब बैकको होल्डिङमा पनि असर गरेन, साथै खरिद गर्दा रिजर्भको पैसा पनि प्रयोग गर्न पाउने भएकाले शेयरहोल्डरहरुलाई धेरै बोनस दिन पनि बाध्य भएन।

एभरेष्टले सकेसम्म बोनस भन्दा डिभिडेन्ट दिने कुरामा जोड गर्छ भन्ने त सर्वबिधितै छ, यसर्थ खरिद गर्दा उसलाई सजिलो पर्ने देखिन्छ।

साथै रिजर्भको पैसा पनि प्रयोग गर्न पाउने भएकाले खरिद गर्दा अप्रत्यक्षरुपमा त रिजर्भकै पैसाले पुँजी बृद्धि गर्न पनि त पायो नि त। फेरि मर्जगर्दाका झन्झट र ब्यवस्थापनका कठिनाई नबेहोरिकनै कर्मचारीहरु पनि राम्रो राम्रो छानेर मात्रै लिन पनि पायो र ब्यबसाय पनि बृद्धि हुन गयो।
Member
Registered: Feb 2014
m not worried bout who will take over KBL, i want price to reach 600 so i can sale. then after i will never this script.
Member
Registered: Jul 2013
BK le KBL kinyo bhanne halla pani ayo. lau ke ho yesto?
Member
hallako bharma janu bhanda sure fayada dekhine ma hale thorai nafa bhayepani lagani surakshit hunchha.
maile ta grand ma halda bhogi sakeko chhu, halla ko bharma brokerle strong remmend garekole.
Member
hallako bharma janu bhanda sure fayada dekhine ma hale thorai nafa bhayepani lagani surakshit hunchha.
maile ta grand ma halda bhogi sakeko chhu, halla ko bharma brokerle strong remmend garekole.
Member
Registered: Apr 2015
third eye ji,
hallai halla le dubaueneta honi,,
kbl bechne lai fiada vayo ,,
kinne lai aba pachi thaha payincha, heheh
merge huna tyati sajilo chaina ,kura chaldaima merge huncha vanne hudaina ,
mero bichar ma ebl khasai meger ma najanu parne ho,, ultai pujab bank le afno stock holdings % badauna chahancha.
merge vayo vane stock holding ghatcha.
Third eye ji, haline lai hallina dinus hos ,,hami le khasai kehi garna sakedainau ,, hahahha
khali hamile sanu bichar ,sujab matra rakhna sakhchau :D :D :D :D
Member
KBL ko EBL sanga merge hune kurako kunai thos adhar bani sakeko chhaina. sabai sana bank le thula naamchaleka sanga merge hunata koshish garnenai bhaye. EBL sanga merge huna dherai sana bank line lageko huna parchha. halla dheraiko dherai tira chha.

feri EBL lai partner chahidaina, bonus plus+right bata sajilai capital puryauna sakchha. yesko matalab mergerma janna bhanne pani hoina. business expansion ko lagi jaan sakchha.

Post Reply

Page: 1

Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub