धन्यवाद mdp जी,
जानकारीका लागी l
Page: 1
Author | Post |
---|---|
#1 Wed Jan 14, 2015 1:41 pm
|
|
Member
Registered: Oct 2013
|
धन्यवाद mdp जी,
जानकारीका लागी l |
#2 Mon Jan 12, 2015 3:59 pm
|
|
Member
Registered: Jan 2015
|
http://www.cdscnp.com/lisOfCompanies.php?type=rc
Yo maathi lekheko link ma hernu hola tapain ko company list vaako 6 ki 6aina vanera. Maile 1.5 months agaadi nai RMDC ko share demat garayeko NIBL CAPITAL ma. Mero share dmat vayo. Online baata check garne byewastha chahi milaaka 6ainan ahile samma. But share dmat gayepa6i euta printout din6n thats it. |
#3 Mon Jan 12, 2015 3:24 pm
|
|
Member
|
pramodshakya जी धन्यवाद l
आशा गरौ सबै काम समयमानै हुनेछन l |
#4 Mon Jan 12, 2015 2:32 pm
|
|
Member
Registered: Jan 2015
|
nissanjee ahile kebal commercial bank ko matrai share karobar dmat account bata garne byawastha milaieko cha.magh 2 gate dekhi commercial bank ko dmat certificates ko matrai share karobar hunecha.tyesaile garda hola aaudo 2072 ko baisakh jestha bhitra ma sabai company haruko share karobar dmat account bata huncha.
|
#5 Mon Jan 12, 2015 2:24 pm
|
|
Member
|
DMAT खाता बारे धेरै चर्चा सुनेपछि,मैले पनि DMAT खाता खोल्ने निर्णय गरे र
civil capital market ltd - kamaladi मा गएर खाता खोले l खाता निम्न सुबिधाका लागि खोलेको थिए - १) कागजी झन्झट हटाउन २) नया IPO भर्दा certificate सिधै खातामा जम्मा गर्न ३) online बाट आफ्नो खाताबारे जानकारी लिन तर मसंग bank, hydro, विकास बैंक, लघुवित्त, mutual fund का मिस्कट certificate हरु छन् l मैले यी सबलाई खातामा जम्मा गर्न जाँदा commercial बैंकको मात्र जम्मा हुने जानकारी पाए l र online बाट चेक गर्ने system पनि सुरु भएको रहेनछ l आखिर मसंग कागजी certificate त बाँकिनै रहने भए भने यो खाता खोल्नुको के नै औचित्य भयो र ? आफ्नो पुरा तयारीनै नगरी किन DMAT खाता बारे यत्रो हल्ली-खल्ली गरेको होला बुझ्न सकिएन l सम्बन्धित निकायबाट, कहिलेसम्म यी सबै कम्पनीका share हरु अभौतिकिकरण गर्न मिल्छ - जानकारी पाउन सकिन्छ कि ? |
Page: 1
Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub