Forum

ShareSansar Main Page

New Topic

kmg aau nepse bachau!

Moderators: बिमलमान, Dilbert.

Post Reply

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jan 2014
bye kgm...?
Member
Registered: Oct 2013
hunata kmg midia ra rasuwa basi le banako hiro ho. Kmg ko sasura ba pani tholai Neta re! J hos chcl ma ramro kam garo ani garna paoos! Suvakamana***
Member
Registered: Jul 2013
KMG feri chilima ma aune kura tarera gayeko dekhinchha. hijo ko sarbadaliye baithak ko nirnayle tesai bhanchha hoina ra?
Member
Registered: May 2014
no chance, ghising sir le wrong steps linu vayeko vaye uha lai ta hataune sarkar le teso garna maya garera chhut diyi rakhthyo hola ra ? sampurna rasuwa basi ko mitho vabisya ko sapna ko aadhar ghising sir nai hunu hunthiyo. rasuwa district ko pratek gharko ek jana berojgar yuba lai rojgari dine jasta anekau yojana bata rasuwa district lai nepal kai no.1 sambridhhisali banaune sasakta yojana haru thiye uha sanga as a chilime head. tara aba tyo post ma nahuda rasuwa basi ko asha ma tusharapat ta hune nai vayo. desh ma yeuta sano project lai safal pari bishal sanjal bistar gari sampurna desh basi majh ma popular ra biswas jitna safal personality bata " done many wrong steps" vanne kura, kasari patyaunu ? ra yaha ka pratek news sahi nai hunchhan ra ?
« Last edit by mero sathi on Tue Aug 05, 2014 9:18 pm. »
Member
Registered: Mar 2014
No Friends Kul Man has done many wrong steps to reflect the anger of being out from CHCL....watch News...
Member
Registered: Nov 2013
Jun din dhekhi(Maphiya le) kulman ghising kanda bho-nirantar chcl oralo lagyo.chcl ko efect nepse ma paro. Yo time ma nepse lai lead garne five finger chan ti hun chcl.ebl,scb,nabil ra aru nami company. e five ko price pani ek arkama releted chan. Auta down huda 4 down huna sakcha. Arko up huda aru up huncha. So 1 finger lai chot lageko belama sher maphiya khelne mauka paeka chan! Bazar down gardai chan! Friend bewere! Ani chitai chcl kanda milos! Kulman aau nepse bachau!!!

Post Reply

Page: 1

Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub