Page: 1
Author | Post |
---|---|
#1 Tue Jan 02, 2018 1:17 pm
|
|
Member
Registered: Nov 2017
|
ha ha ha ramesh n sir....market manipulate garera sasto ma share uthaune hami!!...dherai din pachi hijo market hariyo dekhera aba badhcha ki bhanne aas ma mahango ma share kiniyo hijo...ma bichara nepali janta ho...aasai aas ma baacheko...tara illogical kura ta patakkai maaninna....
![]() |
#2 Tue Jan 02, 2018 1:05 pm
|
|
Member
Registered: Mar 2014
|
Bishnuji/thescarecrowji
नरिसाउनु हाेला मैले केही गलत भने जस्ताे लाग्दैन मैले वस्यालजीका दुइवटा प्रायाेजित(राम्राे मान्छे जाँदैमा यिनीहरुले अन्तर्वार्ता लिदैनन्) अन्तर्वार्ताहरु र भिडियाेहरु हेरेर भनेकाे हाे । https://www.onlinekhabar.com/2017/12/649153 http://aarthiknews.com/2017/12/125089 सन् २००८ देखि नेपाली बजारमा संलग्न उनले यहाँका केही अन्य लगानीकर्ताको लगानी व्यवस्थापन गरिरहेका छन् । म धेरैजसो भारतीय बजारमा केन्दि्रत छु । र, नेपालका सबै कम्पनीलाई सूक्ष्म रुपमा हेरेको छैन । पहिलाे बुल ६६ प्रतिशतको करेक्सन,बुल दाेस्राे बुल ७७ प्रतिशतको करेक्सन,तेस्राे बुल ६१ प्रतिशतको करेक्सन हुने अनुमान । अनुमान भन्दैमा जे पनि भन्न पाइन्छ ? त्याेभन्दा बढी पनि हाेला वा घटी पनि हाेला । वजार १८८१ पुग्दा अनुमान कहाँ थियाे वजार ९०० मा अाउँछ भन्दिनु पर्दैन यसरी । लगानी व्यवस्थापन गर्नेले के के गर्छन् बजार घटाएर किन्न र बढाएर बेच्न । म २०१४ देखि याे forum मा छु र यस्ता manipulator हरु धेरै देखेकाे छु । forum मा 2/4 महिना अाउने र वजार घटाउन हल्ला गर्ने, घटेकाे मूल्यमा शेयर उठाउने र हराउने । तपाइहरु नेपालकाे शेयर मार्केटमा हुनुहुन्थ्याे हाेला सायद गत वर्ष पनि हेर्नु भयाे हाेला । copy paste यदि तपाइले भारतमा बजार १०००० मा अाउँछ भनेर अन्तर्वार्ता दिन सक्नुहुन्छ ? नेपालकाे स्टक मार्केट अपरिपक्व रहेकाे र manipulator हरुले चलाएकाे भएर यस्ताे हल्ला गर्न पाउनु भएकाे छ । China मा जस्ताे Market Crash गराउन खाेज्नेलाइ जेल हाल्ने कानून र सस्था नेपालमा नभएर यसरी वर्षै पिच्छे manipulate भै रहेकाे छ । बजारकाे High र Low Point कसैले भन्न सक्दैन । त्यसैले Manipulate गर्न छाेड्नुहाेस । Nepal काे कानून Strong भयाे भने, साना लगानीकर्ता एकजुट भए भने manipulator र तीनका भराैटे कसैलाइ छाड्ने छैनन् । र अन्तमा हामी गलत हुन लागेकाेलाइ खवरदारी गर्छाै र अहिलेसम्म याे forum मा छाै २०१४ देखिका मेरा Post हेर्नुस कसैलाइ नराम्राे भन्ने र अापनाे शेयरकाे बिज्ञापन गर्ने काम गरेकाे छेैन। शेयर बजार सस्ताेमा किनेर Profit लिने ठाउँ हाे तर manipulate गर्ने ठाउँ हुनु हुदैन । [snipped] « Last edit by neowave on Tue Jan 02, 2018 4:04 pm. » |
#3 Tue Jan 02, 2018 12:28 pm
|
|
Member
Registered: Jun 2017
|
there is something callled ethics so no technical analyst will say that analysis done Mr. X is wrong.
But, for me technical analysis is 50-50% probability. Prediction may become true but at the same time it may never happen. So its all fugazy. ![]() |
#4 Tue Jan 02, 2018 12:04 pm
|
|
Member
Registered: Sep 2017
|
Nepali haruko baani afu hare pachi, khelkud ya tarka je hos, jitne lai kutnu parcha bhanne sooch cha.
|
#5 Mon Jan 01, 2018 9:55 pm
|
|
Member
Registered: Nov 2017
|
achamma ko samaj cha haamro!!...euta manche le technical analysis garera hypothesis banara aba yesto huna sakcha hai market ma bhanera speculate garda, sab lai sachet banauda falano lai kutnu parcha, karwahi hunu parcha, jhundyaunu parcha bhandai hineka chan...ek jana indian market expert le logical way ma yasari nepali market ma yasto huna sakcha hai bhanda nepali market ma analytical expert ek jana le ni kura kaatna nasaknu kasto naraamro kura ta yo...padhe lekheko manche/ expert le ta yasto cha graph yo kaaran le yasto hudaina hai bhanna po saknu parcha ta!!...padhne belama guchha kheleka nepali market ka laaj marda analytical expert haru!! laaj laagnu parne ho timiharulai...garib janta lai fasayera, bazaar badayera aafno share mahango ma bechamla bhanne traders haru.....laaj laagnu parne ho timi harulai!!....bholi sahi hola nahola tara kasaile project gareko euta hypothesis ho bazaar ko....tara harek lagani karta le aba sachet hune bela bhayo!! [snipped]
« Last edit by neowave on Tue Jan 02, 2018 4:02 pm. » |
Page: 1
Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub