Forum

ShareSansar Main Page

New Topic

आज कुन शेयर किन्दा र कुन शेयर बेच्दा फाइदा ?

Moderators: बिमलमान, Dilbert.

Post Reply

Page: « < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... > »

Author Post
Member
Registered: Jul 2014
current price Ace development is good or no good.
Member
Registered: Mar 2014
bimalman sir maile janautthanko 26 application minimum 10 kitta apply gareko thye 1utani parena k bhako hola yesto??074244 _____074328 kobich ko kunai 6ena
Moderator
Registered: Jun 2013
Dear SHARE LEY DUBAYO, त्यसो भयो भने सिभिल बैंकको मूल्य घट्नु पर्ने हो/
Moderator
Dear bisman, You can go for additional share of NLIC for long term.
Member
Registered: Nov 2014
civil bank ilfc sanga ko merger ley....civil bank price ma increment lyauxa or decline tira puryauxa.....DDA n ratio yet to be finalized
Member
Registered: Sep 2014
Dear Bimalman Sir,

Last year sold all stocks of NlIC and I hold onto my bonus stocks. This year again I am buying. Bought 200 but still want to buy bit more about 150 as the price is down yesterday than I last bought. What do you suggest, I am asking in long term basis. Thank you in advance.
Member
Registered: Nov 2013
dherai dherai danyebad bimalman sir tapaiko aamullye sujhabko lagi aagami dinharuma pani yesari nai sahyog ko aasha rakhdacu
Moderator
Dear arbinshakya, मेरो बिचारमा त सहारा विकास बैंकको हकप्रद शेयर अघि नै बेच्नु बुद्दिमानी होला जस्तो लाग्छ/ पुंजी बृदी पछि १०% भन्दा कम प्रतिफल हुने निश्चित भएकोले/ बाकी तपाइको मर्जी/
Moderator
Dear lucky, अहिले आत्तिनुको सट्टा केही समय पर्खनुस/ किनेको मूल्य भन्दा १०% कम भयो भने अरु किन्नुस जसले परल मूल्य सस्तो पर्न जान्छ/ प्रभुको शेयर समायोजनको लागि अहिले किन्नेले पनि १४% थप शेयर पाउछ/
Moderator
Dear sano_investor, बजारको कुरा बुझेर बुझ्न गारो छ/ नेप्से बढ्यो भने नेपाल लाइफको मूल्य ६००० सम्म पुग्नु पर्ने हो/ अहिले त उल्टै घट्दैछ बरु/
Moderator
Dear Bsalcapgn, बजेटले पुग्छ भने नेपाल लाईफको शेयर किन्नुस/ आनन्दले निदाउनुस/
« Last edit by बिमलमान on Wed Apr 08, 2015 7:36 pm. »
Member
Dear Bimalman Sir, when will Sahara Bikas Bank's share transaction be opened and by what price? will it be good to sell before right share or after? please suggest.
Member
bimalma sir pravuko samayojan bonus aaja bholi kinne le pani paaucha ki book close bhanda aagadi kineko le matra paaucha
Member
kripaya sathiharu tapai haruko aamlye sujhab dinu hola.maile 10 mahina aagadi 5, 6 wota company ko share bonous aaune bela bhayo aba badcha hola banera kineko thiye.3 wota bahek aru napha aayera bechi diye.baki tinwota ma ghata bhai rakheko cha yo ghata le aagadiko naapha pani gai sakyo.aaba bechu jhan ghata hola.k garne k garne bhai rakheko cha.yo yo mero laganima 15% byaj tirnu parcha.aaba bhannus ma yo share bechera aru kunaima lagani garuki yo aarthik barsa najik samma kuru.nib1000@945,@500@910,500@844.bok865@559,nic495@802 ma kineko thiye yo madye bok ta aahile bechna mildaina.baki 2 hold ki sell kripaya uucit jawab dinu hola ra aahile ko aabsthama k kinda thik hola ra mero ghata purti hola.tapai haru ko uuttar ko pratikhya ma chu.
Member
Registered: Jan 2014
Bimalman Sir, NLIC le 60% bonus dine bhaneko cha aba yesko price kati samma pugla? Sahayog ko lagi dhanyabadh
Member
Registered: Apr 2014
Dhanyabad sir.
Member
Registered: Jul 2014
Bimal man Sir Short term ko lagiho kun kun share kinda ramro hola idea dinus na
Moderator
Dear Rupak11, SHPC फेरी अलिकति किने हुन्छ/ तर एउटैमा लगानी नगर्नु राम्रो/
Member
Bimalman sir thank you so much and now it helps me to be clear and i am confidient too.aba kun share uthauda hola bimalman sir. Currently this season ko lagi ahpc nbb and prbhu matra chha masanga. More 10 lkh buy garda... aba 20% jati nafa kamauna short term ma. Shpc kasto hola. December ma shpc 686 ma kinera i already sold it on 810. Ahele 725/730 ma 500 to 1000 kitta bholi kinda k hola. Please yout suggestion will be appreciate.
Moderator
Dear Rupak11, बजारको कुरा हजार हुन्छ/ तपाइको लगानी डराउने कारण देखिन मैले चाही/ प्रभुले समायोजनको रुपमा १४% बोनस र २०% हकप्रद शेयर पनि त दिदैछ/ NBB ले पनि राम्रै प्रतिफल दिन्छ होला/ तपाइको सक्रिय सहभागिताको लागि धेरै धेरै धन्यवाद/ मेरो कुरा बिश्वास गरिदिनु भएकोमा आभारी छु/
Member
Bimalman sir rocks. Since 1 yr i am following u. I am never in loss. Yo pali chai nbb 518 and prvu 345 ma kineko confuse hudaichu.
Moderator
Dear nissan, तपाइको सदासयता र स्वतन्त्र मूल्यांकनका लागि धेरै धेरै धन्यवाद/ मेरो क्षमता र समयले भ्याएसम्म सधै सही सूचना प्रवाह गर्ने प्रयासमा छु/ निरन्तर साथीहरुको सहयोग र सुझावको अपेक्षा राख्दछु/
एकपटक सम्बन्धित कार्यालयमा पुगेर सुनिश्चित हुनुस/ अनि अरुलाई पनि बताउनुस/
Member
Registered: Oct 2013
धन्यवाद विमलमानजी l

यो IPO होइन भनेर त पहिलो सूचनामै बुझीएको थियो,

confussion त दोश्रो सूचनाले create गरेको हो तर

आजसम्मको तपाइको पोस्टहरु अध्ययन गर्दा,

मलाई त तपाइको कुराको पुरा विश्वास लाग्छ l

यो सधै भरी रहिरहोस् l
Moderator
Dear dynamic25, मध्यम मुल्यमा NLICL ठिक छ/
Moderator
Dear nissan, साहस उर्जाको सुचनामा सर्वसाधारणका होइन भनिए पनि प्रोमोटर शेयर होइन भनेको छैन/ कसलाई झुक्याउन हो त्यो समयले बताउछ /

Post Reply

Page: « < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... > »

Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub