Forum

ShareSansar Main Page

New Topic

नेपाल लाइफ इन्सुरेन्स कम्पनी

Moderators: बिमलमान, Dilbert.

Post Reply

Page: < 1 2 3 >

Author Post
Member
Registered: Jul 2013
bimal ji, tyo ta maile ni suneko ho 2 barsh agadinai. dherai lamo samaye kurne bichar bhayena. 4500 ma kinera 4200 ma benche. yo bhanda agadi. ahile pani sochdai chhu r sambidhanko gadbadile ghtne ho ki?
Moderator
Registered: Jun 2013
Dear thirdeye, चिन्ता नगर्नुस, ५ अर्ब पुंजी पुर्याएर अगाडी बढ्ने योजनामा छ NLIC /
Member
90% bimit lai diyera banki 10% shareholdersle paune ho bhane kahile ULN jasto hola ra?
Moderator
नेपाल लाइफले ६८ प्रतिशत लाभांस दिने, ६० प्रतिशत बोनस सेयर र आठ प्रतिशत नगद लाभांश -
www.bizmandu.com/content/-11241.html#.VSUz-uPojxs
Member
Registered: Oct 2014
85% ko bumper bonus package... Note it
Moderator
जीवन बीमा क्षेत्रको प्रतिष्ठित नेपाल लाईफको खुद नाफा २८ प्रतिशतले किन घट्यो ?
http://merolagani.com/NewsDetail.aspx?newsID=12061
Moderator
नेपाल लाइफको नौलो जीवन सम्वृद्धि बीमा योजना, चार/चार वर्षमा बिमाङ्क रकम फिर्ता हुने -
www.bizmandu.com/content/-9940.html#.VJQUX8CIGA
Member
Registered: Jul 2014
Dear Shree5, माफ गर्नुहोला / मैले सुचनाको श्रोत बताएको हुँ/ त्यो भन्दा बढी भने भने गोपनियताको कुरा आउछ
--–------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No problem Bimalman ji, thanks.
Moderator
Dear Shree5, माफ गर्नुहोला / मैले सुचनाको श्रोत बताएको हुँ/ त्यो भन्दा बढी भने भने गोपनियताको कुरा आउछ/
Moderator
Dear A.B., Just hold now. your information may be correct.
Member
Registered: Sep 2014
Dear Bimalman ji and all,
As per my information, NLIC is about to declare 50% BS along with some cash this year.
any views or new informations????????? pls share.......
I have 330 units, is it good to hold or sell in current market price, pls suggest.
Moderator
Thank you Bimalmanji.
Moderator
Dear Dilbert, कुन कम्पनीको कहाँ कहाँ लगानी छ भनेर थाहा पाउन कि त उच्च व्यवस्थापनसम्म पहुच हुनुपर्छ अथवा कम्पनीको बार्षिक बिवरण पत्र हेर्नु पर्छ/
Member
Registered: Jul 2014
"मैले दुवै
कम्पनीको उच्च
व्यवस्थापनसंग नजिक रहेर
मेरो क्षमताले गहिराईसम्म
अध्ययन गर्द"

Maathi ko kura ajhai prasta pari dinus na Bimalman ji.
Moderator
Euta arko prashna Bimalman ji lai. Kun company le kun-kun project ma athawa kun-kun aru company ma lagani gareko chha herna mile thau k hola?
Member
Dear Bimalman Ji, NLIC ko karobaar jastai tapaiko पारदर्शी post ko lagi dherai dhanyabaad. gham jastai clear bhayo. Issue arise gareko ma Dilbert ji laai pani dhanyabaad.
Yestai gari CIT ko गहिराईसम्म अध्ययन gari yesko future ko barema kehi vani dinu vayema hami sabai dhanya hune thiyeu.
Moderator
Tapai ko bisleshan ko lagi dhanyabad Bimalman ji. Sayad yo bishleshan le dherai aru sathi harulai phaida hola. Bima line lai pani, ra share line lai pani.
Moderator
Dear Dilbert, मैले दुवै कम्पनीको उच्च व्यवस्थापनसंग नजिक रहेर मेरो क्षमताले गहिराईसम्म अध्ययन गर्दा दुइ कम्पनीमा नेपाल लाइफ सर्बोत्कृष्ट छ/ पारदर्शी कारोवार,चुस्त व्यवस्थापन र मितव्ययिताका कारण मेरो नजरमा सर्बोत्कृष्ट रहेको हो/ इतिहास कायम गर्दै घोषणा भएको सर्वाधिक बोनस दरले पनि त्यो कुरा प्रमाणित गरिरहेको छ/ तपाइले भने जस्तो पुरस्कारमा मिलोमितो हुन् सक्छ/ तर उत्कृष्टलाई उत्कृष्ट भन्न सक्नु पर्छ/
धेरै खर्च गराई र कम प्रतिफलमा लगानीका कारण LICN को नाफा र व्यवसायको बृदिदर कम छ/ LICN को प्रायसो कारोवार केन्द्रिकृत छ भने NLIC को बिकेन्द्रिकृत छ/ जहाँसम्म बदमासीको कुरामा नेपालको बीमा नीति यति कडा छ कि कसैले चाहेर पनि बदमासी गर्ने सम्भावना छैन/ यहि बर्षको तुलना गर्ने हो भने पनि NLIC को व्यवसाय २००% बढेको छ/ नियमित आम्दानीको लागि NLIC सिटी सेन्टर छ/ जसले बजारमा आफ्नो प्रभुत्व कायम गरि बर्षेनी नाफा कमाई रहेको छ उसले बदमासी गर्नु पर्ने के जरूरी होला र?
अर्को कुरा भविष्यको युनिलिभर बन्ने सोचका साथ अघि बढेको NLIC मा बिमित र सर्वसाधारण शेयरधनीको पनि विश्वास र प्रतिफल बढी भएकै कारण बजार मूल्य उच्च छ जस्तो लाग्छ मलाई/
बीमा ऐन अनुसार बर्षेनी कम्पनीले कमाएको नाफाबाट ९०% बिमितलाई बाडेर बाकी रहेको १०% शेयरहोल्डरको भागमा पर्ने भएकोले नेपालका कुनै कम्पनीले बदमाशी गर्लान भन्ने कुरामा मलाई चाही बिश्वास छैन/
Moderator
Yo company ko khas kahs ma management kasto chha? Award ta Nepal ma sabai milera sanstha kholyo ani eek le arko lai ramro bhandai basne khalko dekhchu.
LICN ko dajo ma kasto chha? LICN le ta badmasi garyo bhane parent company LIC lai pani dhakka parcha. NLIC ko ta sabai Nepali chaan, dhani lai karbahi garne Nepal ma chalanai chaina.
Kasai le malai yo barema maddat garna saknu huncha bhane ma dhanyabaad dine thiye.
Moderator
Dear DBS, NLIC अहिलेको मुल्यमा किन्दा कुनै अर्थमा पनि नोक्सान होला जस्तो लाग्दैन/ यो बर्ष मेरो अनुमानमा कमसेकम ५०% बोनस र केहि नगद दिन सक्छ/ तर यो पाउन भने ६ महिना भने कुर्नै पर्छ/
Member
Registered: Mar 2014
Dear Bimalman ji, aile ko price ma NLIC kinda kasto holla ani esko pratifall pauna kati kurnu parlla?
Moderator
नेपाल लाइफ इन्स्योरेन्सले पायो दोस्रो पटक पनि बेस्ट म्यानेज्ड लाइफ इन्सुरेन्स कम्पनी अवार्ड -
www.bizmandu.com/content/-8796.html#.VB0q9qjojxs
Moderator
‘नेपाल लाइफ टप होइन्, बेष्ट हो, हामी बेष्ट रहन्छौं’
http://www.bizmandu.com/content/-6655.html#.U0pBadKQbjk
Moderator
लाभांश घोषणापछि बीमा समूहमा छलाङ, बजार बढ्ने दिशामा , नेप्से परिसूचक करिब १० अंकले बढ्यो -
http://www.bizmandu.com/content/-6629.html#.UzuxPNKQbjk
Moderator
A Comparative Analysis of the Insurance Companies
http://sharesansar.com/viewnews.php?id=19490&cat=news

Post Reply

Page: < 1 2 3 >

Sharesansar Forum Powered By Miracle Hub